Home2

[metaslider id=37]

[adrotate group=”2″]

Welkom bij Stadswandelingen Zwolle

Stadwandelingenzwolle.nl is een online service. Wandelingen met een knipoog, hapje, drankje en op alle mogelijke manieren op maat aan te passen. Dat is de service die wij bieden. Na het succes van de bekende Ome Bertus wandeling was er veel vraag naar soortgelijke wandelingen. “Rechtspraak in Zwolle” een wandeling langs de plekken waar recht of krom werd gesproken of gevangen het daglicht niet zagen. Mooie verhalen van een bloed eerlijke gids brengt uw tevens langs highlights van de prachtige Hanze- en Vestingstad Zwolle. U hoort zo de achtergronden van o.a. de Fundatie, boekhandel Waanders en de Librije. Uiteraard behoren de wandelingen ‘Ome Bertus’ en ‘Joost de Suppoost’ ook nog tot de mogelijkheden.

Zwolle en de Hanze zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Online boeken van een echte “Hanzewandeling” mag niet ontbreken op deze site. De Hanze koopman neemt u mee, nadat u tol heeft betaald bij de Sassenpoort, naar o.a. Het Zwols balletjeshuis en ander Hanze historische plekken in de stad.

Ervaar de stad op een heel andere manier.

Snoet de muis, is een leuke serie boekjes over bezienswaardigheden van Zwolle. Leer Zwolle kennen op een unieke manier.

Snoet woont met zijn familie in het Zwolse Balletjeshuis. Zijn vriendjes, de tweeling Barend en Berend, wonen in de lekkere geurenwinkel middenin de Diezerstraat Met z’n drieën beleven ze de leuke, spannende en mooie avonturen in het mooie Zwolle. 

Omdat de straatnamen worden genoemd, kan je Zwolle op een leuke manier leren kennen. Je zou denken dat dit een kinderboek is, maar denk ook aan mensen met Alzheimer. Op afdelingen van een verzorgingshuis is het voorlezen van deze boekjes een geweldig succes. Mensen herkennen veel van vroeger en beginnen er over te vertellen. Kortom, boekjes met meer inhoud!

Kijk op de site voor meer informatie. www.snoetdemuis.nl